YOGALESSEN

De Friedhof 7 in Ellecom:
Maandagochtend:      10.00 – 11.15 uur
Dinsdagavond:          20.30 – 21.45 uur
Donderdagochtend:  10.00 – 11.15 uur

De contributie bedraagt € 44 per maand, bij aanvang van de maand te voldoen. Een proefles  kost € 12,50. De dinsdagavondles is ook online te volgen. De lessen worden wekelijks gegeven van 1 oktober t/m 30 juli (m.u.v. feestdagen en kleine schoolvakanties). Tijdens de zomerstop betaal je geen contributie. Aanvang is op elk gewenst moment mogelijk. Je inschrijving voor de yogalessen is voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn is één kalendermaand. We gaan ervan uit dat deelname aan de lessen na de zomerstop automatisch wordt voortgezet.

De yogaruimte is een kwartier vóór aanvang geopend. Fijn als je zelf een yogamat kunt meenemen. Anders heb ik er een voor je. Het is prettig om gemakkelijk zittende kleding te dragen. Neem iets warms mee voor tijdens de liggende eindontspanning, bijvoorbeeld een (fleece)deken. Als je verhinderd bent om de les bij te wonen, is het fijn als je dat vooraf even laat weten per mail: geno.tak@gmail.com of whatsapp: 0613574143.

MEDITATIELESSEN

Iedere eerste en derde maandag van de maand kun je meditatielessen volgen. OP DIT MOMENT GEEN LESSEN….
Locatie: Lindelaan 9, Ellecom
Tijd     :       maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur
Kosten: € 12,50 per avond, inclusief thee

De meditatieruimte is een kwartier voor aanvang open. Er zijn kussens en stoelen aanwezig. Het is fijn als je gemakkelijk zittende kleding draagt. Eventueel kun je een doek of dekentje meenemen.

Een PRIVÉ LES voor zowel yoga als meditatie kun je volgen in een prettige, knusse ruimte aan de Lindelaan 9 in Ellecom op een gezamenlijk afgestemd moment. Kosten € 50 voor ca. 1 uur.

 

 

Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel  71128123.