Er is weinig waar ik me beter van ga voelen, dan van mediteren.
Even naar binnen keren, in het moment zijn en helemaal tot rust komen.
Zodat ik daarna weer meer energie heb en alles positiever zie.
Alsof ik me warm aan mijn innerlijke zon.

Het effect van mediteren
De effecten van mediteren zijn uitgebreid onderzocht. Het bevordert onder andere je gezondheid en je concentratie en je voelt je fijner. Meditatie kan een verrijking van je leven zijn. Als je begint met mediteren is het echter niet altijd zo prettig en ontspannend. Zodra je stil gaat zitten, komen er vaak gedachten of voel je spanning en onrust. Wanneer je wil leren mediteren is het daarom fijn om begeleid te worden naar de rust en stilte in jezelf. Er zijn diverse manieren om te mediteren en het is goed om uit te vinden, welke vorm van meditatie bij jou past.

Meditatielessen
Iedere eerste en derde maandagavond van de maand geef ik meditatielessen. Er is een tijdelijke stop omdat de meditatieruimte te klein is om de onderlinge afstand te kunnen waarborgen in verband met corona.

Tijd:                      20.00 tot 21.00 uur
Locatie:               Lindelaan 9, Ellecom
Kosten:                € 10,00 per avond

Je kunt je aanmelden door hier te klikken. Je kunt ook een mail sturen naar: info@yogacentrumdieren.nl.

Ontspanningsmeditatie uit de oude yogatraditie (Marmastanani)!

Deze heerlijke, liggende ontspanning kun je gratis beluisteren. Om af te spelen klik je helemaal links op de zwarte balk, vóór de getallen. Geniet ervan!

"Ik heb je meditatie beluisterd en was onder de indruk van je helderheid. Ik vond het een heel prettige ‘cleane’ meditatie. Geen bijbedoelingen, een heel heldere stem, met een pure focus op dat wat je vertelt. Dat maakte het heel prettig en makkelijk om jouw woorden te volgen. Jouw aandacht op de inhoud, met een rust en helderheid op mij overbrengend, trekken naar het hier en nu, een ‘zijns-ervaring’ erg prettig! Dank je wel! Je inspireert."  Nellie Stiny